Op zoek naar de vlegel mortsel?

de vlegel mortsel
De Vlegel brasserie Antwerpen.
Rating 3.4 op 5 74 stemmen. De Vlegel is een brasserie in Mortsel. Specialiteit van brasserie De Vlegel zijn ribbetjes halve kip en hammetjes op de plank geserveerd. Alle dagen tot 11u00 ontbijt van de dag aan 150. Alle dagen gratis koffie bij pannenkoeken. In de zomer kan je genieten op het terras en ook de laptop is welkom want er is een hotspot voorzien. alle dagen open vanaf 08u00.
Brasserie De Vlegel Mortsel Openingsuren Mechelsesteenweg 20-22.
Openingsuren Brasserie De Vlegel Mortsel. Brasserie De Vlegel in Mortsel is vandaag nog open tot 2400. Brasserie De Vlegel Mortsel. 2640 Mortsel Tel 03 449 11 44. Deze week 20 feb. Volgende week 27 feb. Maandag 20 februari 27 februari. Dinsdag 21 februari 28 februari. Woensdag 22 februari 01 maart. Donderdag 23 februari 02 maart. Vrijdag 24 februari 03 maart. Zaterdag 25 februari 04 maart. Zondag 26 februari 05 maart. Foutieve gegevens op deze pagina? Leuke kortingen bij Zalando!
Brasserie De Vlegel Mortsel Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dan ben je op de juiste plek. We controleren meer dan 200 websites voor je. Brasserie De Vlegel Mortsel. Beoordeel een andere plek. Alle restaurants in Mortsel. Restaurants in de buurt van Brasserie De Vlegel. Populaire keukens in Mortsel. Café restaurants in Mortsel. Chinees restaurants in Mortsel. Frans restaurants in Mortsel. Gezond restaurants in Mortsel. Grieks restaurants in Mortsel. Japans restaurants in Mortsel. Spaans restaurants in Mortsel. Thais restaurants in Mortsel. Vis en zeevruchten restaurants in Mortsel.
Kortsluiting veroorzaakte brand in taverne De Vlegel HLN Mortsel.
De oorzaak van de hevige brand in brasserie De Vlegel in Mortsel vorige week is een kortsluiting. In een mum van tijd brandde de achterbouw volledig uit maar Patrick Ghys en zijn team blijven niet bij de pakken zitten. Ik doe het nog te graag om nu alles op te geven. Patrick Ghijs in de zwaar vernielde zaak. De brand ontstond donderdagnacht rond 3 uur en zette de achterbouw van De Vlegel in een mum van tijd in lichterlaaie. Ook de gelagzaal liep zware schade op.
index.html.
De Vlegel in Mortsel Restaurants goudengids.be.
Deze gebruiker gaf een beoordeling van 4 sterren. De Vlegel is een vaste waarde in Mortsel centrum. Je kan hier op alle momenten van de dag terecht ontbijt lunch namiddagsnack of avondmaa lees verder. De Vlegel is een vaste waarde in Mortsel centrum. Je kan hier op alle momenten van de dag terecht ontbijt lunch namiddagsnack of avondmaal. voor elk wat wils. Het is een vrij grote zaak met achteraan nog een gezellig verscholen terras. Je kan hier lekker eten voor een goede prijs.
De Vlegel Facebook.
De Vlegel voelt zich feestelijk in De Vlegel. Goedemorgen hier de Kerstman. Ik ben net vertrokken richting de Vlegel! Zien we elkaar vanavond tussen 18u en 19u? Omdat het zo gezellig is daar in Mortsel kom ik zondag op Kerstdag ook nog even langs tussen 11u en 12u! Tot in de Vlegel en voor iedereen prettige feesten gewenst. De Vlegel heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd in De Vlegel. 21 december 2016 Mortsel. Op zoek naar een origineel Kerstcadeau? Verras je familie en vrienden met een toffe cadeaucheque van brasserie de Vlegel!
Uitbater brasserie De Vlegel verwondt Deurnese bouwvakker na. Gazet van Antwerpen.
18/03/2015 om 0600 door nick van waes. Abderraza is drie dagen werkonbekwaam verklaard. Foto patrick de roo. De uitbater van brasserie De Vlegel in Mortsel raakte maandag verwikkeld in een discussie met enkele bouwvakkers. Hij verwondde Abderraza Rakraki 43 uit Deurne een van de arbeiders die er aan het werk was. De bekende Mortselse eetgelegenheid werd eind vorige maand getroffen door een zware brand die de zaak bijna volledig in de as legde. Wanneer uitbater Patrick Ghys maandag op de werf verscheen sloegen volgens de aanwezigen zijn stoppen door. Hij raakte er in discussie met teamleider Erik Van Linden. Hij vroeg me met hoeveel we bezig waren en werd plotseling heel kwaad.
Uitbater De Vlegel riskeert werkstraf en boete voor racisti. Mortsel Gazet van Antwerpen.
Ga terug naar Syrië ga daar vechten. Die woorden komen Patrick Ghys 60 de uitbater van brasserie De Vlegel in Mortsel mogelijk duur te staan. Het Openbaar Ministerie vervolgt hem voor racistisch geïnspireerd geweld tegen een arbeider van een schoonmaakbedrijf. Volgens het Openbaar Ministerie heeft Ghys in De Vlegel racistisch geweld gepleegd op een arbeider de 46-jarige Marokkaan Abderrazak Rakraki uit Antwerpen. Ghys riskeert een werkstraf van 100 uur en een boete van 600 euro. Het incident gebeurde in de nasleep van de verwoestende brand die De Vlegel eind februari 2015 in de as legde.
De Vlegel Mortsel 46 tips.
See 130 photos and 46 tips from 2612 visitors to De Vlegel. Halve kip 5

Contacteer ons