Zoeken naar de vlegel mortsel

de vlegel mortsel
De Vlegel Restaurant belgische keuken Mortsel CityPlug.
De eerste beoordeling schrijven. Uw ervaring uit eerste hand helpt. Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren.
De Vlegel brasserie Antwerpen.
Rating 3.5 op 5 73 stemmen. De Vlegel is een brasserie in Mortsel. Specialiteit van brasserie De Vlegel zijn ribbetjes halve kip en hammetjes op de plank geserveerd. Alle dagen tot 11u00 ontbijt van de dag aan 150. Alle dagen gratis koffie bij pannenkoeken. In de zomer kan je genieten op het terras en ook de laptop is welkom want er is een hotspot voorzien.
Brasserie De Vlegel Mortsel Openingsuren Mechelsesteenweg 20-22.
Openingsuren Brasserie De Vlegel Mortsel. Brasserie De Vlegel in Mortsel is vandaag nog open tot 2200. Brasserie De Vlegel Mortsel. 2640 Mortsel Tel 03 449 11 44. Deze week 24 okt. Volgende week 31 okt. Foutieve gegevens op deze pagina? Leuke kortingen bij Zalando! Meer brasseries in Mortsel.
Brasserie de Vlegel Mortsel Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Beoordeel een andere plek. Alle restaurants in Mortsel. Restaurants in de buurt van Brasserie de Vlegel. Populaire keukens in Mortsel. Café restaurants in Mortsel. Chinees restaurants in Mortsel. Frans restaurants in Mortsel. Gezond restaurants in Mortsel. Grieks restaurants in Mortsel. Japans restaurants in Mortsel. Spaans restaurants in Mortsel. Thais restaurants in Mortsel. De beste Tapas in Mortsel.
Kortsluiting veroorzaakte brand in taverne De Vlegel HLN Mortsel.
De oorzaak van de hevige brand in brasserie De Vlegel in Mortsel vorige week is een kortsluiting. In een mum van tijd brandde de achterbouw volledig uit maar Patrick Ghys en zijn team blijven niet bij de pakken zitten. Ik doe het nog te graag om nu alles op te geven. Patrick Ghijs in de zwaar vernielde zaak. De brand ontstond donderdagnacht rond 3 uur en zette de achterbouw van De Vlegel in een mum van tijd in lichterlaaie. Ook de gelagzaal liep zware schade op.
index.html.
restaurant De Vlegel 2640 Mortsel Lekker in de buurt.
Huidige beoordeling restaurant De Vlegel in 2640 Mortsel 3.2269. geef restaurant De Vlegel in 2640 Mortsel 1 ster. geef restaurant De Vlegel in 2640 Mortsel 2 sterren. geef restaurant De Vlegel in 2640 Mortsel 3 sterren. geef restaurant De Vlegel in 2640 Mortsel 4 sterren. geef restaurant De Vlegel in 2640 Mortsel 5 sterren. restaurant te 2640 Mortsel. Foto toevoegen Telefoneer ons nu. Reacties van bezoekers 10.
Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier cookiebeleid. Deze inhoud is op het moment niet verkrijgbaar.
Uitbater brasserie De Vlegel verwondt Deurnese bouwvakker na. Gazet van Antwerpen.
18/03/2015 om 0600 door nick van waes. Abderraza is drie dagen werkonbekwaam verklaard. Foto patrick de roo. De uitbater van brasserie De Vlegel in Mortsel raakte maandag verwikkeld in een discussie met enkele bouwvakkers. Hij verwondde Abderraza Rakraki 43 uit Deurne een van de arbeiders die er aan het werk was. De bekende Mortselse eetgelegenheid werd eind vorige maand getroffen door een zware brand die de zaak bijna volledig in de as legde. Wanneer uitbater Patrick Ghys maandag op de werf verscheen sloegen volgens de aanwezigen zijn stoppen door. Hij raakte er in discussie met teamleider Erik Van Linden. Hij vroeg me met hoeveel we bezig waren en werd plotseling heel kwaad.
De Vlegel Restaurant in Mortsel Antwerpen Tastepoint.be.
Mechelsesteenweg 20-22 2640 Mortsel Toon mij het telefoonnummer 03/449.11.44 Belgisch-Frans Geschikt voor Ontbijt Lunch Dinner. Welkom op de pagina van De Vlegel. Wij zijn gelegen in Mortsel Antwerpen. Kijk gerust rond op deze pagina voor meer informatie. Wens je te reserveren? Dat kan via het telefoonnummer bovenaan onder onze naam. Nog niet volledig overtuigd?

Contacteer ons