Resultaten voor de voorspoed mortsel

de voorspoed mortsel
Voorspoed Mortsel Eten Resto Restaurant Goesting Antwerpen.
van 1400 tot 0200. Keuken open van 12 tot 14u en van 17 tot 22u. Het is lunchtijd en we zijn heelhuids door de werken aan de Antwerpsestraat geraakt. Gelukkig ligt Café Voorspoed in het verlengde van die werken. Je komt binnen door enkele gordijnen open te schuiven en proeft meteen de stamineesfeer. We zitten op houten stoelen voor ons een houten tafel en de vloer is. jawel ook van hout. Langs één wand prijkt een suggestiebord waar je enkele gerechten kunt aflezen. De kaart is verzorgd professioneel en uitnodigend samengesteld. Je kan broodjes slaatjes pasta's en meer substantiële hoofdgerechten bestellen. Ook de drankkaart is zeer uitgebreid vooral de whisky's en cocktails vallen op. We drinken een zeer lekkere Spaanse Crianza de huiswijn.
Voorspoed Mortsel Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Beoordeel een andere plek. Alle restaurants in Mortsel. Restaurants in de buurt van Voorspoed. Populaire keukens in Mortsel. Café restaurants in Mortsel. Chinees restaurants in Mortsel. Frans restaurants in Mortsel. Gezond restaurants in Mortsel. Grieks restaurants in Mortsel. Japans restaurants in Mortsel. Spaans restaurants in Mortsel. Thais restaurants in Mortsel. De beste Tapas in Mortsel. Restaurants voor ontbijt en brunch in Mortsel.
Home Voorspoed.
Kom dus gerust eens langs! De Voorspoed Mechelsesteenweg 13 2640 Mortsel Design Salens Communicatie.
De Voorspoed Mortsel PocketResto.
Marokkaans Spaans restaurant De Voorspoed Mortsel. 03 458 59 66. Logeer dichtbij De Voorspoed. In de buurt van restaurant De Voorspoed. Restaurant De Vlegel Mortsel. op 80 m van De Voorspoed. op 240 m van De Voorspoed. Restaurant Chef Khem Mortsel.
De Voorspoed dicht na brand HLN Mortsel.
De Voorspoed dicht na brand. Toen de brandweer aankwam sloegen de vlammen al door het dak. Ludo Van Den Sande. De keuken van restaurant De Voorspoed aan de Mechelsesteenweg is gistermiddag uitgebrand. Een voorbijganger haalde twee personeelsleden uit de zaak die vol rook hing. De brand is veroorzaakt door de friteuse. De zaak zal minstens enkele dagen gesloten blijven. De brandweer tijdens de bluswerken aan het restaurant aan de Mechelsesteenweg. Het vuur brak rond 17.45 uur uit op de eerste verdieping waar de keuken is gelegen.
De Voorspoed Facebook.
Met aparte middagkaart tot 17u. Tot snel in de Voorspoed. Vandaag kan je nog afkoeling zoeken binnen in de Voorspoed. Vanaf morgen kan je bakken in de zon wanneer ons Terras officieel opent. Ons terras gaat terug open. van vrijdag 13 mei tot zondag 16 oktober. Met een APARTE zomer-terraskaart met lekkere wijnen cocktails pinchos en tapas. Gerechten van de grote kaart zijn te verkrijgen vanaf 17u. Vrijdag zaterdag en zondag open vanaf 15u. Ons restaurant is VOLZET op 31 december. Leuk voor ons jammer voor u als u er nog bij wou zijn maar niet getreurd!

Contacteer ons