Resultaten voor de voorspoed mortsel

de voorspoed mortsel
Voorspoed Mortsel Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dan ben je op de juiste plek. We controleren meer dan 200 websites voor je. Beoordeel een andere plek. Alle restaurants in Mortsel. Restaurants in de buurt van Voorspoed. Populaire keukens in Mortsel. Café restaurants in Mortsel. Chinees restaurants in Mortsel. Frans restaurants in Mortsel. Gezond restaurants in Mortsel. Grieks restaurants in Mortsel. Japans restaurants in Mortsel. Spaans restaurants in Mortsel. Thais restaurants in Mortsel. Vegetarische restaurants in Mortsel. Vis en zeevruchten restaurants in Mortsel.
De Voorspoed Mortsel PocketResto.
Marokkaans Spaans restaurant De Voorspoed Mortsel. 03 458 59 66. Logeer dichtbij De Voorspoed. In de buurt van restaurant De Voorspoed. Restaurant De Vlegel Mortsel. op 80 m van De Voorspoed. op 240 m van De Voorspoed. Restaurant Chef Khem Mortsel.
De Voorspoed dicht na brand HLN Mortsel.
De Voorspoed dicht na brand. Toen de brandweer aankwam sloegen de vlammen al door het dak. Ludo Van Den Sande. De keuken van restaurant De Voorspoed aan de Mechelsesteenweg is gistermiddag uitgebrand. Een voorbijganger haalde twee personeelsleden uit de zaak die vol rook hing. De brand is veroorzaakt door de friteuse. De zaak zal minstens enkele dagen gesloten blijven. De brandweer tijdens de bluswerken aan het restaurant aan de Mechelsesteenweg. Het vuur brak rond 17.45 uur uit op de eerste verdieping waar de keuken is gelegen.
Home Voorspoed.
Kom dus gerust eens langs! De Voorspoed Mechelsesteenweg 13 2640 Mortsel Design Salens Communicatie.
Voer de beveiligingstest uit.
Open op Geen voorkeur. Voer de beveiligingstest uit. Voer onderstaande beveiligingstest uit om verder te surfen op OpeningsurenGids.be.
Voorspoed Mortsel Eten Resto Restaurant Goesting Antwerpen.
van 1400 tot 0200. Keuken open van 12 tot 14u en van 17 tot 22u. Het is lunchtijd en we zijn heelhuids door de werken aan de Antwerpsestraat geraakt. Gelukkig ligt Café Voorspoed in het verlengde van die werken. Je komt binnen door enkele gordijnen open te schuiven en proeft meteen de stamineesfeer. We zitten op houten stoelen voor ons een houten tafel en de vloer is. jawel ook van hout. Langs één wand prijkt een suggestiebord waar je enkele gerechten kunt aflezen. De kaart is verzorgd professioneel en uitnodigend samengesteld. Je kan broodjes slaatjes pasta's en meer substantiële hoofdgerechten bestellen. Ook de drankkaart is zeer uitgebreid vooral de whisky's en cocktails vallen op. We drinken een zeer lekkere Spaanse Crianza de huiswijn.
Zware brand breekt uit in restaurant De Voorspoed Mortsel Het Nieuwsblad.
Zware brand breekt uit in restaurant De Voorspoed. 20/08/2015 om 1828 door JaTi Print Corrigeer. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. In restaurant De Voorspoed op de Mechelsesteenweg in Mortsel is donderdagnamiddag brand uitgebroken. De eerste verdieping brandde volledig uit. Vermoedelijk is een friteuse in vuur geschoten. De eerste verdieping heeft veel schade opgelopen ook een bijgebouwtje raakte beschadigd. De brandweer had het vuur snel onder controle. Door de brand was de Mechelsesteenweg richting Mortsel een tijdlang versperd. Drukke dagen voor binnenspeeltuinen. Deze krokusvakantie is het druk in de Antwerpse binnenspeeltuinen. Door het slechte weer van de afgelopen dagen wordt het moeilijk om de kinderen plezant bezig te houden.

Contacteer ons