Op zoek naar postcode mortsel?

postcode mortsel
Klachten en meldingen stad Mortsel.
De melding moet niet beperkt blijven tot de opgegeven categorieën. Voornaam Vul uw voornamen in. Achternaam Vul uw achternaam in. Straatnaam Vul uw straatnaam in. Huisnummer Een huisnummer bestaat alleen uit cijfers. Postcode vul hier je postcode in. Gemeente vul hier je gemeente in. Telefoonnummer vul hier je telefoonnummer in. E-mailadres Een e-mailadres ziet er als volgt uit jansen@provider.nl. Snel naar de stad. Huis van het Kind. Snel naar het OCMW.
Mortsel Postcode Postnummer Mortsel Zoeken.
Harry Potter en het vervloekte kind Deel Een en Twee. Op een envelop brief of pakket moet de postcode steeds vermeld worden zodat de verzending zonder problemen verloopt en snel van de afzender naar de ontvanger gaat. Met de grote postsorteercentra en automatisch sorteren heeft de postcode aan belang gewonnen. De computer scant namelijk de adressen op de brieven en pakketten en hoofdzakelijk op basis van de postnummer.
2640 Postcode Mortsel Mortsel Anvers/Antwerpen Anvers/Antwerpen Région Flamande/Vlaams Gewest België.
Neem contact op met ons. Home Page Région Flamande/Vlaams Gewest Anvers/Antwerpen Anvers/Antwerpen Mortsel Mortsel 2640. Adres Mortsel Mortsel Anvers/Antwerpen Anvers/Antwerpen Région Flamande/Vlaams Gewest. Regio 1 Région Flamande/Vlaams Gewest. Coordinated Universal Time UTC1. Daylight Saving Time Yes Y. Mortsel Mortsel Anvers/Antwerpen Anvers/Antwerpen Région Flamande/Vlaams Gewest Postcode 2640Attractiepark MortselMortselAnvers/AntwerpenAnvers/AntwerpenRégion Flamande/Vlaams Gewest België. 2845 Niel Niel Anvers/Antwerpen Anvers/Antwerpen Région Flamande/Vlaams Gewest. 2520 Broechem Ranst Anvers/Antwerpen Anvers/Antwerpen Région Flamande/Vlaams Gewest. 2520 Emblem Ranst Anvers/Antwerpen Anvers/Antwerpen Région Flamande/Vlaams Gewest. 2520 Oelegem Ranst Anvers/Antwerpen Anvers/Antwerpen Région Flamande/Vlaams Gewest.
Mortsel Wikipedia.
De naam Mortsel zelf duikt voor de eerste maal op in een pauselijke bulle uit 1150 in verband met het altare de Mortezele. Ook de bisschop van Kamerijk Nicolaas I van Chièvres heeft het acht jaar later 1158 over dit altaar dat hij toen terugschonk aan de abdij van Lobbes. Hij noemt de plek echter Mortsella. Helaas gingen alle archieven van deze benedictijnenabdij verloren tijdens de Duitse bombardementen op 10 mei 1940 en is er bijgevolg nog weinig geweten over Mortsel in de periode 869 tot 1150.
Postcode Mortsel Code postal Mortsel 2640.
Postcode Mortsel Code postal Mortsel
Postnummer Mortsel Postcode Mortsel opzoeken.
Hier kan u op een snelle en vlotte manier het postnummer aflezen van deze gemeente in de provincie Antwerpen. MORTSEL heeft als postcode 2640. Een postnummer is een onderdeel van het adres dat steeds op de envelop of brief moet vermeld worden. Het is essentieel voor de post om alle poststukken te kunnen rangschikken en sorteren volgens de gemeente waar het postverkeer moet toekomen. Het is moeilijk wanneer men naar het postnummer vraagt van een naburige gemeente of een stad waar men slechts af en toe naar toe gaat. Men kan dit nummer gewoonlijk op te zoeken en het internet is nu eenmaal het meest geschikte medium om allerhande informatie te zoeken en te checken.
MORTSEL-OUDE GOD.
Faciliteiten in dit station. Adres van het station. Algemeen infonummer 02 528 28 28 of 02 555 25 55 voor toestellen met draaischijf. Automaat voor vervoerbewijzen met Bancontact/kredietkaarten/Mobib functionaliteiten. Ontvang real time reisinfo per sms. Je kan voor de ingave van je stationsnamen gebruik maken van 4-lettercode. Dit is een handig hulpmiddel om snel je bericht in te geven.
Mortsel postcodes Belgie Mortsel.
Postcode 2640 Provincie Antwerpen.
Postcode Mortsel postcode van Mortsel zoek-postcode.be.
De postcode van Mortsel is 2640. Postcodes in de buurt van Mortsel. Ben je op zoek naar.
Postcode Mortsel.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. De postcode van Mortsel is 2640.

Contacteer ons