Resultaten voor schoenmaker antwerpen

schoenmaker antwerpen
Alfa Slotenmakerij.
Alfa Slotenmakerij Solide kwaliteit rond veiligheid. Alfa Slotenmakerij uit Antwerpen heeft meer dan 20 jaar ervaring in het openen plaatsen en herstellen van sloten in Antwerpen en omstreken. Behalve huissleutels en huissloten maken wij ook sleutels op code en autosleutels van zowel oude als nieuwe modellen. Ook voor inbraakbeveiliging alarmsystemen gepantserde deuren en veiligheidssloten is Alfa Slotenmakerij de geschikte partner. NU OOK NIEUW ELEKTRONISCHE CILINDERS EVVA AIRKEY EN XESAR. DE NIEUWE NORM VOOR SLUITPLANNEN EN TOEGANGSCONTROLE. Op deze website kan u terecht voor meer informatie over onze producten en diensten.
K M Schoenmakerij Brasschaat Antwerpen Schoenmakerij Slotenmaker Autoplaten Amburox schoenen Uw-adres. informatie over bedrijven.
Vind ons op Trefwoorden Slotenmaker Autoplaten Herstelling van leder Herstelling van handtassen Herstelling van jassen Onderhoudsproducten van schoenen Zelfgemaakte schoenen Meesterwerk Van Bommel schoenen Amburox schoenen.
Schoenmakers in Antwerpen goudengids.be.
InDomo.be Voor bouwen en verbouwen. Van A tot Z Zoek handig op categorieën. wittegids.be De eerste telefoongids van Belgie. Apps Ontdek al onze mobile apps. 94 resultaten voor Antwerpen en omgeving Koop deze gegevens. meest relevante eerst A-Z op afstand best beoordeelde eerst. Klapdorp 85-87 2000 Antwerpen. Schoenmakerijen Antwerpen Handtassen Lederwaren Lederwaren. Klantenservice en vakmanschap zijn onze prioriteit. Klantenservice en vakmanschap zijn onze prioriteit. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit mijn favorieten Een recensie schrijven? Frank Craeybeckxlaan 89 2100 Deurne Antwerpen. Kwaliteit terwijl u wacht! Kwaliteit terwijl u wacht!
Schoenmaker vult gat in de markt Meerhout Gazet van Antwerpen.
Geef een zoekterm in. Maak van Meerhout jouw startgemeente! Schoenmaker vult gat in de markt. 20/07/2013 om 1559 door drombouts. Schoenmaker vult gat in de markt. Meerhout Volgens een enquête miste 78 procent van de Meerhoutenaren een schoenmaker in het dorp. Dat kwam goed uit voor Paul Cuypers en Astrid Janssens want zij waren ondertussen al een opleiding gestart aan Syntra in Tongeren. Onlangs openden Paul Cuypers en Astrid Janssens Pollevie een schoenmakerij op de Gestelsesteenweg waar u ook terecht kunt voor nummerplaten portefeuilles broekriemen of sleutelhangers.
Primalux schoenmaker Antwerpen.
Primalux herstelt schoenen aan democratische prijzen. Je kan hier ook terecht voor het bijmaken van een sleutel. Open van dinsdag tot donderdag van 08u00 13u00 en van 14u00 16u00. Vrijdag en zaterdag open van 09u00 13u00 en van 14u00 16u00. Gesloten op zondag en maandag. Voeg een afbeelding toe.
Schoenmaker Antwerpen 1207.be.
Vink het vakje aan om enkel te zoeken op deze activiteiten. ook voor sleutels stempels autoplaten slijpen en gravures. Frank Craeybeckxlaan 89 2100 DeurneAntwerpen. Frank Craeybeckxlaan 89 2100 DeurneAntwerpen. Altinel Nuri Talon Rapid. Stenenbrug 145 2140 Borgerhout. Bredabaan 350 2170 Merksem. Abdijstraat 239 2020 Antwerpen. Fonteinstraat 31 2140 Borgerhout. Spreek een bericht in op de voicemail van.
Schoenmaker Bruno.
IEDERE ZATERDAG 10 % KORTING. OPEN 8u 12u en 14u30 18u. OPEN 8u 12u en 14u30 19u.
5 goede schoenmakers HLN.be.
Je kan er ook leuke nieuwe veters kopen om je oude veterschoenen een facelift te geven. Voor schoenherstellingen kan je ook terecht bij New Marino in Antwerpen. De schoenmaker versmalt laarzen of verbreedt laarzen aan de kuit. Je kan ook je hakken opnieuw laten bekleden met leder zodat ze er weer als nieuw uitzien. En je weer vrolijk kan paraderen op je favoriete paar. Voor je dringende schoenherstellingen loop je langs bij New Marino Klapdorp 85-87 Antwerpen. Nog een goede schoenmaker vind je in het Wijnegem Shopping Center. T'hieltje plaatst nieuwe zolen ritsen en zelfs drukknopen. En is ook gespecialiseerd in orthopedische aanpassingen zodat je met je 2 voeten gelijk op de grond staat.
Schoenmaker gezocht! NOORDlink.
mei 2 2013 door noordlink. Vandaag de dag hebben schoenmakers handen te kort en een berg werk. Vlaanderen telt nog ongeveer 800 ambachtslui een historisch laag aantal. Is deze ambacht ook verdwenen in de wijk Noord? Volgens NOORDlink niet alleen al rond het Sint-Jansplein vinden we 3 schoenmakers. Hoe zit dat in de rest van de wijk Noord kan jij je favoriete schoenen laten opknappen bij een schoenmaker in je straat?
New Marino Antwerpen 2000 Klapdorp 85-87 Openingsuren goudengids.be.
Verbreden van laarzen aan de kuit. Opnieuw bekleden van uw hakken in leder. 03 225 16 98. Nieuw Er zijn nu klantenkaarten Vraag ernaar en bespaar. Ga naar je Mobile MS. Klapdorp 85-87 2000 Antwerpen. 03 225 16 98. designed by met MySite.

Contacteer ons